Promei


Filmklub - Üzenőfal Archív dossziék
Filmklub

 

 

Aktuális film


   

Archívum   


 

Írások   

 

 

Üzenőfal

   

 

Fényképek 

 


NYÁRI SZÜNET!

A 2007/2008-as évad kezdetéről és programjainkról bővebb információhoz később juthatsz ezen a helyen.

Látogass vissza szeptemberben!


Kedves látogató!

Ennek a lapnak a legfőbb célja információ nyújtása a filmklubunkkal kapcsolatban. Amennyiben a következő havi Filmklubbal kapcsolatos információkra vagy kíváncsi, kattints a fenti "aktuális film" menüre.

 

Akár rendszeres látogatónk vagy, akár most vetődtél először ide, barátként üdvözöllek, s őszintén örülök jöttödnek. Nézz szét, hogy tudd milyen  programokra számíthatsz a jövőben, s ha kedvet érzel egy igazán jó film megnézéséhez, utána pedig egy jó beszélgetéshez, akkor látogass meg minket! A filmklubot keresztény fiatalokból álló csoport szervezi (ezek vagyunk mi), ami meghatározza  alapvető hozzáállásunkat, de nem jelenti azt, hogy nem vagyunk nyitottak egy jó beszélgetésre.

 

A klubot nem anyagi haszonszerzésből szervezzük, ezért mind a belépés, mind a film után az étel-ital  fogyasztás teljesen ingyenes (persze senki ne várjon ötcsillagos vacsorát, de némi harapnivalóval és teával, kávéval mindig szeretettel várunk...)

 

Mi is a Filmklub?

Mi kell egy jó Filmklubhoz?

Először is kell hozzá egy értékes, mondanivalóval rendelkező film, jó hangulat, néhány gondolat, jó társaság, esetleg némi rágcsálnivaló. Ifink szervezésében hónapról-hónapra vetítünk egy-egy gondolatébresztő filmet, ami után lehetőség van a film által felvetett témák és kérdések megvitatására, gondolatcserére.

 

A első Filmklubot 2000. november 4-én tartottuk, Az élet szép c.  filmet  vetítettük. Mivel  szép számmal voltak érdeklődők,  ezért úgy  döntöttünk, hogy  lesz folytatás…és  íme  már majd 4 éve  hónapról - hónapra  tartunk klubalkalmakat. Mivel filmklub vagyunk,  így a  filmvetítések  után  lehetőség van  beszélgetésre, gondolatcserére süti és tea kíséretében. Téged is arra bátorítunk, hogy a vetítés végén ne szaladj még haza,  maradj köztünk néhány percig, hadd  osszuk meg egymással  gondolatainkat,  kérdéseinket. A Filmklubok tehát általában minden hónap harmadik szombatján, kb 16-20 óráig vannak.

 

A Filmklub egy olyan program tehát, amely…

- ingyenes moziélményt nyújt,

- jó lehetőséget kínál kapcsolatok építésére, barátságok kialakulásához,

- kellemes szórakozást nyújt,

- fórumot ad, ahol megoszthatod kérdéseidet,

amiről már csak Te hiányzol!

 

 

 

HOL találsz meg minket?

Bp., VIII. ker. József utca 12. (Baptista Gyülekezet alagsori termében)

MIKOR? többnyire minden hónap harmadik szombatján 16.00-tól.

 

 

 

ELÉRHETŐSÉGÜNK, ha kérdésed van:

Telefon: 0620-444-51-83 (Hegyi Péter)

 

Ide nézz!
2004 © Oldaltérkép powered by SiteSet