Promei


Hírarchívum
Hírarchívum
Keresztyén Poszter Verseny

Hirdetés letöltése: >> innen.

A plakáton szereplő témák (Kegyelem, öröm, bűn, bűnhődés, szabadulás) nem zárnak ki más témaköröket. Inkább tájékoztató jellegűek. A poszter, képeslap, fotó témája bármi lehet, amely közvetíti a keresztény örömhírt, vagy annak egy részét.
Szeretnénk azonban elkerülni, hogy egy plakát túl általános mondanivalójú legyen pl.: "Szeressük egymást...", "tegyél jót...", stb.

TECHNIKAI FELTÉTELEK

A munkák benyújtásának módjai:
Poszterek
Ajánlatos az eredeti munkákat A3-as méretben (+2 mm-es kifutó körben), 300dpi felbontásban, CMYK színekkel, .tiff, Photoshop (.psd) vagy Illustrator (.eps, .ai) formátumban elkészíteni, mert a győztes plakátok nyomtatásra kerülnek. Ezeket majd a márciusi zsűrizés után CD-n kérjük el személyesen a nyertesektől.
A nevezési munkákat e-mailen kell benyújtani (.jpg formátum, 72dpi, RGB, maximum 1Mb, az A3-assal arányosan kicsinyített - 800*566 pixeles méretben) a nevezes@kepmaskepp.com címre, ezek az online galériában kerülnek kiállításra.
Fotók
Nincsen megkötés, de szívesen vennénk, ha 3 Megapixeles képnél kisebbet nem küldenétek.
Képeslapok
Ajánlatos az eredeti munkákat 14,7cm*10,5cm (1736*1240 pixel) méretben (+2 mm-es kifutó körben), 300dpi felbontásban, CMYK színekkel, .tiff, Photoshop (.psd) vagy Illustrator (.eps, .ai) formátumban elkészíteni, mert a győztes képeslapok nyomtatásra kerülnek. Ezeket majd a márciusi zsűrizés után CD-n kérjük a nyertesektől.
A nevezési munkákat e-mailen kell benyújtani (.jpg formátum, 72dpi, RGB, maximum 1Mb, arányosan kicsinyített - 800*571 pixeles méretben) a nevezes@kepmaskepp.com címre, ezek az online galériában kerülnek kiállításra.
Általános
A munkák benyújtásakor (e-mailen) kérjük a mű címét és a szerző nevét a "tárgy" mezőbe, a szerző postacímét, valamint a telefonszámát pedig az e-mail szövegébe beírni. A mű nevének (.jpg fájl elmentésének) meg kell egyeznie az e-mail "tárgy"-ban foglaltakkal.
Egy szerző több munkát is küldhet, azokat külön-külön e-mailben küldje el a fent említett módon.

Díjazás
Első helyezett: 40,000 Ft + egy keresztény könyvesbolt 10,000 Ft-os vásárlási utalványa.
Második helyzett: 20,000 Ft + egy keresztény könyvesbolt 10,000 Ft-os vásárlási utalványa.
Harmadik helyezett: 10,000 Ft + egy keresztény könyvesbolt 10,000 Ft-os vásárlási utalványa.
Negyedik helyezett: egy keresztény könyvesbolt 10,000 Ft-os vásárlási utalványa.
Ötödik helyezett: egy keresztény könyvesbolt 5,000 Ft-os vásárlási utalványa.
Közönségdíj: A közönség által legtöbb szavazatot kapott munka alkotója saját webes megjelenési lehetőséget is kap a kepmaskepp.com domain alatt, 100MB tárterülettel, ahová szabadon feltöltheti saját alkotásait.


Több információ: www.kepmaskepp.com

Beküldési határidő: 2005. március 15.-ig!
Képmásképp csapat

2005.01.21 14:42:23   |   Vissza
Ide nézz!
2004 © Oldaltérkép powered by SiteSet